Nyheter

Hvor mye av medisinbruken i Norge er unødvendig? Må vi ha en leges uttalelser rundt dette temaet? Vi i HjelpHelse mener selvsagt at viktig medisinering foreskrevet av spesialister og leger er viktig å følge opp, men en del kan selvsagt erstattes med annet. For eksempel fungerer samtaleterapi og bruk av skog og mark veldig bra i enkelte tilfeller....

Her får du en innføring i hvordan du helst bør vaske hender i disse Korona-virus tider. Informasjonstelefonen fra FHI er også med her om du ønsker å vite mer.

Vi vil fra mai 2021 tilby egen hjelpetelefon i samarbeid med en stor aktør i Norge, dette for å kunne gi folk en mulighet til rask kommunikasjon med helsevesenet. Vi vil tilby dette gjennom telefon for raskt svar, men også via chat og epost kommunikasjon. Mer info om dette kommer når disse avtalene er på plass.

Vi har vært så heldige å få til et nasjonalt tilbud sammen med Frelsesarmeen, som i dag allerede tilbyr mange flotte løsninger for enslige, syke, og fattige i Norge.

På vei inn i fremtiden, vil vi gjerne ha med de beste, og de som selvsagt mener at det er mulig å tilby trygge og gode løsninger digitalt, for både pasienter og pårørende. Vi er derfor på jakt etter følgende stillinger:

Det er helt klart en stor utfordring når det gjelder vår hverdag i forhold til Korona-viruset som sprer seg i samfunnet. Myndighetene, helsevesenet og mannen i gata gjør så godt de kan for å unngå unntakstilstand, selv om noen mener at den allerede finns. Vårt råd i HjelpHelse AS er at om du følger de råd som kommer fra...

HjelpHelse, faglig kunnskap gir trygghet
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang